Over Tool-Oost Sports

run

We houden het leuk

De beste successen behaal je wanneer je sporten niet ziet als moeten, maar het echt leuk vindt. Daar zorg ik voor!

heart

Uitdagend voor alle leeftijden

Sporten is op elke leeftijd anders. Maar ik zorg dat iedereen op zijn/haar niveau het beste uit zichzelf haalt. 

medal

Motiverende trainingen

Elke training is anders. Niet weken achter elkaar de zelfde oefeningen, maar elke week een nieuwe uitdaging om te overwinnen!  

Wij staan klaar om

Jeff Tool

Mijn naam is Jeff Tool, gespecialiseerde bootcampinstructeur en klaar om jou tot het uiterste te drijven om het beste uit jezelf te halen.

Met al meer dan 10 jaar ervaring in het geven van diverse bootcamp trainingen, zorg ik er elke keer voor dat jij weer voor een nieuwe uitdaging staat. Grote groepen, kleine groepen, jong of oud? Mij maakt het niet uit. Voor elke groep heb ik een passende training. 

Met een passie voor sport en een liefhebber van de buitenlucht sta ik elke keer met veel plezier voor de groep. Dit zie je ook terug in de trainingen. 

Iedereen telt. Iedereen die bij mij komt sporten krijgt de aandacht die hij/zij verdient. Jaren lange ervaring? geen probleem. Begin je net met sporten? Alleen maar leuk. Wat jouw ervaring, achtergrond of persoonlijk verhaal ook is. Ik sta voor je klaar!

 

Liza Oost

Als ik mezelf zou mogen omschrijven: ik ben een sportieve, leergierige en nieuwsgierige vrouw en ik heb al vele jaren ervaring met diverse sporten. Ik vind het heerlijk om te koken en te bakken, hard te lopen, te wandelen en andere (sportieve) uitdagingen aan te gaan. Ik ben nieuwsgierig waarom andere mensen de dingen doen zoals zij dat doen en ik wil mezelf graag ontdekken om het beste naar boven te halen.

Ik heb jaren in de makelaardij als assistent-makelaar en in administratieve functies gewerkt. Toen kwam het moment dat ik wist dat ik dat niet meer wilde. Ik heb een opleiding tot beweegcoach gevolgd zodat ik van mijn hobby mijn werk kan gaan maken.

Het is mijn doel om mijn enthousiasme en de energie die ik krijg van sporten over te brengen op anderen. Anderen ook te laten ontdekken hoe fijn het kan zijn om in beweging te komen en te zijn. Wat het niet alleen lichamelijk voor ieder kan doen maar ook geestelijk. Anderen kennis laten maken met de kracht, het doorzettingsvermogen en de ontspanning die sporten met zich mee kan brengen.

Door sporten en daarmee in beweging te komen wil ik mijn trainees laten voelen dat bewegen op een positieve manier je leven kan beïnvloeden.

Scroll to top